Πότε θα δούμε το Berlin στο Netflix;
{rsform 25}

Πότε θα δούμε το Berlin στο Netflix;

Πότε θα δούμε το Berlin στο Netflix;

  • Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer του Berlin (Βερολίνο) και παράλληλα αποκάλυψε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Berlin είναι μία ολοκαίνουργια σειρά που λαμβάνει χώρα στο γνωστό και πολύ επιτυχημένο σύμπαν του La Casa de Papel (Η Τέλεια Ληστεία), με κεντρικό πρόσωπο τον Berlin του Pedro Alonso.

    Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μία νέα τέλεια ληστεία, καθώς το Berlin θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου. Το Netflix αναφέρει στη λεζάντα του νέου trailer τα εξής: Όταν οι άλλοι μυρίζονται κίνδυνο, εκείνος βλέπει δράση κι αδρεναλίνη. Από το σύμπαν της "Τέλειας Ληστείας", το ΒΕΡΟΛΙΝΟ έρχεται στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου.

    Η spin-off σειρά θα είναι prequel του La Casa de Papel και θα εξερευνήσει τη "χρυσή εποχή" του Berlin, καθώς επιχειρεί μια από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες του. Ο Berlin ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της αρχικής σειράς, ενώ ήταν ο δεύτερος στην ιεραρχία της πρώτης ληστείας και σχεδίασε επίσης τη δεύτερη μαζί με τον Καθηγητή και τον Palermo.