Η Sia αποκάλυψε οτι πέρασε κατάθλιψη
{rsform 25}

Η Sia αποκάλυψε οτι πέρασε κατάθλιψη

Η Sia αποκάλυψε οτι πέρασε κατάθλιψη

  • Η Αυστραλή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Sia βρήκε την έμπνευση για νέα μουσική μέσα από τις πιο σκοτεινές στιγμές της, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Ζέιν Λόου (Zane Lowe) και στο Apple Music 1.

    Παραδέχθηκε ότι πέρασε μια περίοδο κατάθλιψης μετά το διαζύγιό της με τον Έρικ ‘Αντερς Λανγκ (Erik Anders Lang), ύστερα από δύο χρόνια γάμου. «Η αλήθεια είναι ότι απλά έγραφα κάθε τόσο ένα τραγούδι εδώ ή εκεί τα τελευταία έξι, επτά χρόνια», είπε η σταρ με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Reasonable Woman» που θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

    "Πήρα διαζύγιο και αυτό πραγματικά με έριξε στα βαθιά. Ήταν μια τόσο σκοτεινή περίοδος που ήμουν στο κρεβάτι για τρία χρόνια, πραγματικά, με σοβαρή κατάθλιψη. Και έτσι δεν μπορούσα πραγματικά να κάνω τίποτα για εκείνο το χρονικό διάστημα"πρόσθεσε.

    Αυτό είναι το νέο της τραγούδι: