Την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ ανακοίνωσε η Lady Gaga
-
Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα για τους φαν της Lady Gaga. Λίγες μέρες αφού έκανε την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, σειρά είχαν μερικές πολύ σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με το νέο της δίσκο «ARTPOP».
Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η τραγουδίστρια μέσω Facebook, στις 19 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το πρώτο single του νέου της άλμπουμ, το οποίο θα πάρει σειρά στις 11 Νοεμβρίου. Την ίδια ημέρα μάλιστα, θα κάνει πρεμιέρα και η εφαρμογή «TechHAUS», η οποία σύμφωνα με τις περιγραφές θα είναι ένα μουσικό και οπτικό σύστημα το οποίο θα συνδυάζει μουσική, τέχνη και τεχνολογία σε μια διαδραστική παγκόσμια κοινότητα.
Εν αναμονή λοιπόν περισσότερων λεπτομερειών, με το μόνο σίγουρο να είναι πως το τέλος της χρονιάς θα περιλαμβάνει μεγάλες δόσεις της Lady Gaga.
Πηγή:Mad.tv

