Η Beyoncé τραγούδησε στην τελετή για τον Kobe Bryant στο Staples Center
-
Το Λος Άντζελες αποχαιρέτησε τον μυθικό μπασκετμπολίστα Kobe Bryant και την κόρη του Gigi με μία συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τη φανέλα των LA Lakers, το Staples Center.
Το μνημόσυνο για τον Kobe Bryant και την Gigi έγινε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου. Οικοδεσπότης ήταν ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel.
Το Staples Center κατακλύστηκε από 20.000 άτομα, θαυμαστές, συμπαίκτες, αθλητές από αντίπαλες ομάδες, φίλους και συγγενείς του 41χρονου θρύλου του NBA.
Ο Kobe Bryant έχασε τη ζωή του μαζί με τη 13χρονη κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους σε συντριβή ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας στις 26 Ιανουαρίου.
Πατέρας και κόρη ετάφησαν σε ιδιωτική τελετή στο Newport Beach της Καλιφόρνιας στις 7 Φεβρουαρίου. Ένα μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα που συγκλόνισε τον πλανήτη, το Λος Άντζελες είπε το τελευταίο αντίο στον ήρωά του με μία μεγάλη εκδήλωση μνήμης.
Η χθεσινή τελετή άνοιξε με μία συγκινητική εμφάνιση από την Beyoncé.
«Είμαι εδώ επειδή αγαπάω τον Kobe και επειδή αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια», είπε στο κοινό η 38χρονη τραγουδίστρια, αφού τραγούδησε τον πρώτο στίχο από το δικό της κομμάτι «XO» που κυκλοφόρησε το 2013.
«Θέλω να το ξεκινήσω ξανά, όμως θέλω να το κάνουμε όλοι μαζί και θέλω να το τραγουδήσετε τόσο δυνατό ώστε να ακούσει την αγάπη σας», είπε αμέσως μετά, τραγουδώντας από την αρχή το «XO».
Η Beyoncé συνέχισε μετά το «XO» με άλλο ένα ιδιαίτερο τραγούδι της, το περίφημο «Halo» από το άλμπουμ της «I Am… Sasha Fierce» του 2008.
Πολλοί από τους θεατές δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, αφού το κλίμα ήταν ήδη φορτισμένο.
Μεταξύ των διάσημων που βρέθηκαν στο Staples Center για να τιμήσουν τη μνήμη του Kobe Bryant ήταν η Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez, ο Kanye West με την Kim Kardashian, η Kris Jenner, ο Snoop Dogg και αρκετοί ακόμα.

